Calivitin AC-Zymes probiotik je moćna mešavina enzima,

Calivitin AC-Zymes probiotik je moćna mešavina enzima, dizajnirana da podrži optimalnu funkciju varenja.

Ovaj proizvod sadrži zaštićenu mešavinu termofilnih bakterija, uključujući Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum, za koje se pokazalo da promovišu zdravo varenje i apsorpciju hranljivih materija. Pored toga, AC-Zymes sadrži enzime koji pomažu u razgradnji ugljenih hidrata, proteina i masti, što ga čini idealnim izborom za one koji žele da optimizuju svoje probavno zdravlje.

Termofilne bakterije su vrsta probiotika koji je u stanju da preživi i napreduje na visokim temperaturama. To ih čini idealnim za podržavanje optimalne funkcije varenja, jer su u stanju da prežive putovanje kroz stomak i creva.

Lactobacillus acidophilus je vrsta bakterije mlečne kiseline koja se obično nalazi u ljudskim crevima. Ovaj organizam ima brojna svojstva koja promovišu zdravlje, uključujući sposobnost da promoviše pravilno varenje i apsorpciju hranljivih materija. Bifidobacterium longum je još jedna vrsta probiotičke bakterije koja se obično nalazi u ljudskim crevima. Pokazalo se da ovaj organizam podržava zdrav imuni sistem, kao i promoviše pravilno varenje i apsorpciju hranljivih materija.
AC-Zymes takođe sadrži enzime koji pomažu u razgradnji ugljenih hidrata, proteina i masti. Ovi enzimi su važni za one koji žele da optimizuju svoje probavno zdravlje, jer mogu pomoći da se poboljša efikasnost varenja i apsorpcije hranljivih materija. Ac-Zymes su enzimi koji pomažu telu da razgradi i apsorbuje hranljive materije iz hrane. Oni takođe pomažu telu da eliminiše toksine i otpadne proizvode. Ac-Zymes se nalaze u svim telesnim tkivima, uključujući jetru, pankreas i creva.

Jetra je odgovorna za razbijanje i uklanjanje toksina iz krvi. Pankreas proizvodi enzime koji pomažu telu da svari ugljene hidrate, masti i proteine. Crevo apsorbuje hranljive materije iz hrane i eliminiše otpadne proizvode. Ac-Zymes su neophodni za dobro zdravlje. Bez njih, telo ne bi bilo u stanju da razgradi i apsorbuje hranljive materije iz hrane, niti da eliminiše toksine i otpadne proizvode.


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Create your website with WordPress.com
Rozpocznij
%d blogerów lubi to: